20090119

sonunda evime taşındım.burada hiç bahsetmemiştim ne zamndır ama ev arayışlarım devam ediyordu sesiz sedasız. yeni yıl itibariyle tuttuğum eve sonunda geçtiğimiz haftasonu taşınabildim.insan sadece manzaraya kanıp gözü kararıp siktiriboktan bir evi tutabilir mi.. cevabı evet..ve ben bunu yaptım.resmen basiretim bağlandı ve o siktiriboktan evi tuttum. adam etmeye cabalıyoruz ama ne..neyse biraz boya biraz ışıklandırma falan bişye benzetmeye cabalıyoruz ama banyo bir felaket ovalaya ovalaya bir hal oldum.. offf bir de sanırım rutubet de var hatta sanmıyorum rutubet var boya bile zor kurudu. öyle bir sinir durumdayım neyse ki emlakçıya parasını vermedim hem depozıtoyu hem emlakçı parasını taktım adama.sürünsün vermeyeceğim bir süre daha .pis herif..neyse iki gündür ovalamaktan aanam ağladı orayı burayı..bir de dün gece çamaşır suyundan zehirleniyordum yinede adam olmaz orası gibime geliyor. alışmayı umuyorum.neyse ki beni teselli edebilecek sebeplerim var birincisi işime çok yakın -10dk yürüme mesfesi-..bir de tam karşımdaki ışıl ışıl boğaz köprüsü..
bir de yerleşemyi tamamlayabilsem ama işler de süper yoğun zar zor zaman bulabiliyorum .umuyorum da eksikler tamamlanınca değer birşeyler çıkacak ..fotolar koymayı yine isterdim ama malesef makinem yok ya ama pek bir güzel olurdu temizlik yaparken ki hallerim ıııyk ..şimdilik böyle..
yeni yıl yeni ev
yalnız kalamaya alışabilecek miyim acaba.hiç de sevmiyorum yalnızlığı..hofff hofff

6 comments:

La Santa Roja said...

Rutubet fena birşey ama, hasta bile olursun valla. Sen ev aramaya devam et bence :o

an(ı)lık said...

artık çok geç La Sanata :( artık idare edicem..

вuяcynι said...

yalnızlığı sevmediğin anlarda beni çağırabilirsin:)

istediğinde de kovabilirsin.üstelık rutubetsizim:P

bı kahve yapıldığında üstelik küçük prensı sevıormusn bunla ilgili dedıkodu yapabılırım.ebet:D

sevi said...

güle eğlene otur inşallah.
hem yalnız kalmazsın ki sen. :)

stickman said...

gülü seven dikenine katlanır. boğazı ışıl ışıl görüyosan o rutubede dayanacaksın. hem belki rutubede de erişimi engelleyebilirler. bak dikkat et tube var içinde. :P bende rutubet kaptım galiba :D

an(ı)lık said...

beklerim burcyni:)
teşekkürler oyunbozan..Dört bir gözle beklerim seni..(alışkın değiliz bilyorsun yalnızlıklara)
eh bizde tam öyle yapıyoruz stickman.yasaklasınlar tabi böyle bünyeye zararlı olan şeyleri:D