20080917

bir sabah şu trafikte ya ben cinnet gecireceğim kescem herkesi ya da otbüsün pek muhterem saygı duyasılası heykeli dikiliseci şöferlerinden biri cinnet gecirip hepimizi birden boğaza gömü verecek ya da bulacağı ilk duvara toslayacak..ya da sapığın biri cıkacak çekecek belindeki silahı..ne biliyimm hofff yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz da hangi sabah bitmiş olacak bu çilem ki acep..
p.s beykozda denize sıfır bir ev buldum ama adam bi yüz milyoncuk inmiyor...hofff ek iş yapcam artık merdiven neyim silerim garsonluk neyim yaparım..bu durumda benim yerime oturacak birini bulmam lazım hehhhe...

3 comments:

stickman said...

ben otururum senin yerine :) yok yok o kadar bencil ve insafsız değilim. o yüz milyonu ben vereyim, hem sen ek iş yapmak zorunda kalmazsın, bende istanbulda takılırım biraz? bi köşeye kıvrılır yatarım. ama biraz yemek filan vercen bana. tamam mı? uysal adamımdır. evin temizliğini filan yaparım. ama önce nasıl yapıldığını öğretmen lazım. bi de beykozdan üsküdar'a en ucuz şekilde nasıl gidilir onu öğretmen lazım. sakın en ucuz yürüyerek gidilir diye espiri yapma. ver elini anlaşalım hadi. bak seni ek işten kurtarıyorum, çok büyük bi kıyak bu. kaçırmamalısın.

Mathy said...

kaç bin dolardan yüz milyoncuk indirtemedin meraktayım! :)

an(ı)lık said...

hımmm ıyı bir teklifmiş :))ama bana acımanı istemiyorum.hehehe o espırı yapmadım bunu yaptım nası ama hhhhehh.güzide belediyemizin pek sevgili halkına tahsis etmiş olduğu otoüslerlen tabi ki..ki ev zaten cadde üerinde..
mathycim yüzbinmilyon dolarcıktan bir yüz liracık inmiyor şeker:D